Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Nya Flip flops

Photo

Jag behövde ett par lite mer basic flip flops, då alla mina är blingade och vita. Jag tänkte köpa ett par Hawaiianas, men de här i silver från Superga kändes mer min stil och är dessutom galet bekväma. De sitter på ordentligt och glappar inte när jag går, vilket är väldigt ovanligt när det gäller mina fötter. Visst, de kanske inte är världens mest basic flip flops, men lite glam kan man väl få vara i Afrika. De är gjorda i gummi trots allt! Jag hade alltid Supergas rosa och vita tygskor när jag var liten. Kommer ni ihåg dem? Love!

Image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Tess Montgomerys webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Petra Tungården
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind