Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Sale Favs

SE ALLT

Mot Snöstormen!

Nej kompisar, nu hoppar jag på flyget upp till Glasgow i Skottland, om det lyfter…

Jag vet inte om ni har sett det på nyheterna där hemma i Sverige, men det är världens största snöoväder i Skottland i dag. Skolorna har stängt, massor med hushåll har ingen el och de varnar alla för att resa runt.. och dit ska jag!
Vi får se hur det blir, jag ska åka till flygplatsen och så får vi hoppas att mitt flyg inte är inställt, att jag kan få tag i en taxi från Glasgows flygplats och att mitt hotell har el. Håll tummarna för mig!

Jag ska plåta för en katalog där uppe under dagen i morgon och sen flyger jag hem på kvällen. Förhoppningsvis har ovädret gått över till dess. Nu ska jag pälsa på mig massor med kläder så att jag inte förvärrar min förkylning, som äntligen har börjat försvinna.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Lycka till! Jag håller tummarna för dej! Puss

    steffi 2011-12-08 18:32:00
    Svara
  • Jag hoppas du kommer med planet! Jag sjalv hoppas komma med mitt plan fran Edinburgh hem till London efter en veckas jobb.

    Jennifer 2011-12-08 16:55:37
    Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Makeup by Lina
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind