Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Current Obsessions

SE ALLT

God morgon igen!

En kulig bild på mig i ett par riktiga nördglasögon från ett jobb för Alternative apparel, söt va?

Nu har jag sovit i nästan två timmar och jag känner mig så mycket piggare.

Garth sover fortfarande, han är nog riktigt bakfull tror jag. När jag gick upp i morse hittade jag McDonaldspapper från minst 10 hamburgare på köksbordet, så han kommer nog inte att vakna av hunger i alla fall. Killar alltså, de är allt lite roliga.

I dag har jag en casting för en reklamfilm för choklad, sen efter det ska jag möta upp Bailee för en liten fika och efter det har jag baletten. Tänk att det har gått en vecka redan, känns som den sprang förbi.

Tack för alla tips om solcreme! Jag hade aldrig förväntat mig en sådan enorm respons. Jag kanske borde be er om råd lite oftare? Jag ska åka till Glasgow i morgon, så jag passar nog på att köpa solcremer på taxfreen på flygplatsen och vi får se vilka av era favoriter de har.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind
Mode
Fanny Ekstrand