Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Sale Favs

SE ALLT

Shoppat!

Jag som har varit så dålig på att köpa toppar har helt plötsligt blivit en toppdrottning!

Efter castingen i dag så passade jag på att gå in på Zara för att leta efter lite kläder till Zimbabwe. Jag behövde ett par lätta toppar med långa ärmar för kvällstid, inte för att det kommer att vara så särskilt kallt, utan mest för myggen skull.

Jag kom ut med inte mindre än 3 toppar, eller en ska jag använda som klänning, den till höger. Kanske det får bli min nyårsklänning i år, Garth sa att jag inte får klä upp mig allt för mycket eftersom det är en musikfestival vi ska till, men den borde nog vara lite lagom glamourös tycker jag.

Jag vet inte hur ni känner, men jag använder i princip aldrig svart i varma länder, det känns så tungt och tråkigt, så då blir det mycket färg i resväskan istället. Visserligen kommer jag nog att ta med mig ett par svarta jeans och ett par leggings, men thats it. Jag vill gärna försöka köpa lite plagg där nere med, vem vet vad för spännande saker jag kan hitta i Zim!

Jag måste faktiskt säga att de var väldigt mycket finare i verkligheten än på de här bilderna speciellt den längst till höger, ni får se när jag premiärinviger dem.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind