Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Sale Favs

SE ALLT

Escalier

Photo_1

I går gick vi till min nya favoritrestaurang Escalier efter plåtningen.

Jag åt deras underbara bourguingon och Garth tog oxfilen. Till det körde vi provsmakning av 4 viner från vinoteket. Supertrevligt och jättegott. Jag fick en del skumma blickar då jag fortfarande hade en del av sminket på mig. Jag hatar wetwipes och föredrar att bara tvätta ansiktet med mina egna produkter, så jag torkade bort det värsta med lite papper.

Efter begav vi oss ut till Ekerö där vi är just nu. Vi förbereder allt för den stora festen ikväll.

Photo_2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hejsan Tess!
    Vill fråga dig en sak, jag och mina tjejkompisar (vi är 4 st, 16,17,18,18) som ska åka utomlands till nästa år. Vi kanske åker till Turkiet om min granne vill höra av sig om sin lägenhet någon gång. Men då tänkte jag så här, finns det några fina badstränder i london som känns som lite utomlandskänsla? För då har vi ju både shopping och bad i london. Kram Elin <3

    Elin 2011-12-02 16:00:48 http://heartcandle.blogg.se
    Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt