Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Christmas Favs

SE ALLT

Produktiv dag!

Jag svängde förbi en snabbis hemma efter jobbet, tvättade av mig allt sminket, bytte om till yogakläder och sprang ner till gymmet precis i tid till yogan.

Så nu känner jag mig väldigt duktig, det har varit en lång men väldigt produktiv dag. Vi plåtade 30 outfits, hittade en sovande Johanna Lumley i cafeterian, ett photopack började smälta inuti och det luktade apa i hela studion, vi trodde att grannarna brände lik, så illa var lukten, så en händelserik dag. Men yogan får mig alltid att slappna av och bara koppla bort så nu är jag på en yogahigh och mår jättebra.

Vad tycker ni om min nya luvtröja förretsen?  Den är från Nike och jag köpte den häromdagen, jag tänkte ta med den som mitt varma plagg i Zimbabwe.

Nu ska jag skutta ner i badet, tvätta bort alla lockar och efter det blir det en härlig kyckling som ligger i ugnen och doftar gott just nu.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Tess! Jag undrar bara hur ofta du tvättar ditt hår? Hur snabbt brukar det blir flåtigt och har du något bra tips på hur man kan hålla håret fräscht i mellan tvättarna? Jag brukar försöka att bara tvätta mitt var tredje dag ungefär. Kram Fanny

    Fanny 2011-11-29 09:07:59
    Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind