Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Christmas Favs

SE ALLT

Tess för Goldsmiths

Nu har den första bilden från min kampanj för Goldsmiths trillat in.

Det är nummer 1 av 3, vad tycker ni? Jag gillar hur de har fått det riktigt juligt och att jag faktiskt får le lite på bild för en gångs skull. Jag har verkligen ett helt väldigt stort leende och det är därför jag inte ler på mina vanliga bilder så ofta. Jag ser så himla himla glad ut och det blir lite för mycket helt enkelt.

När min yngsta lillasyster Marina var liten sa hon att jag såg ut som en haj som skulle äta upp henne när jag log och i skolan var jag tjejen med de fyrkantiga tänderna (?!). Men jag gillar mina tänder och mitt leende så det gör ingenting.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • For et vakkert smil! Du burde le mer på bilder 🙂

  Frida 2011-11-28 09:11:03
  Svara
 • Åh vad vackert!!

  Maria 2011-11-26 21:52:51
  Svara
 • Du har ett superfint Julia Roberts-leende 🙂 En fråga: har du själv märkt av att du blivit för retuscherad i något jobb? T.ex när du ser slutresultatet av en bild och märker att de förstorat/förminskat någon kroppsdel? Hur känner du inför det?

  Anya 2011-11-26 12:19:28 http://ohangie.se
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind