Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Julshopping!

Ok, i dag är det stora julklappshoppingsdagen!

Jag sitter här hemma och gör listor på vilka butiker som ska hinnas med under dagen och vem som ska få vad. Det är lite tråkigt att vi inte har några barn i familjen längre, då jag älskar att köpa leksaker. Men det är däremot väldigt kul att ha 4 småsystrar i åldrarna 18 – 26, för de gillar oftast ungefär samma saker som jag gör, vilket gör allting lite lättare. Pappa har jag redan fixad, men det svåra är min låtsasmamma Aja, hon är allergisk mot väldigt mycket, så jag försöker alltid att tänka till ordentligt innan jag köper något till henne. Förra året fick hon en scarf från Valentino, så jag får komma på något bra till det här året.  Jag älskar att tänka ut bra presenter och riktigt jaga runt till jag hittar precis det jag vill köpa.

Jag är förresten lite ledsen över att jag inte får någon julmat i år, men jag har bestämt mig för att försöka ta med Garth till ett julbord när vi är i Sverige nästa helg. På så sätt får jag lite svensk jul trots allt och vår julmat är seriöst lätt godast. Jag är inte så förtjust i kalkon…

Lite bilder från förra julen, åå vad jag längtar till nästa jul…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Tess Montgomerys webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind