Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Christmas Favs

SE ALLT

Stora garderobrensardagen

Mina garderober svämmar över fullständigt, speciellt efter all shopping som blev gjord den här veckan, så jag ska ha en stor garderobsutrensning idag.

Jag har tre påsar – Lägga undan, Ebay och charityshop. Jag vet att jag knappt använder 25% av alla kläder och skor jag har, så det är dax att rensa ut, ge bort och sälja av. Häromdagen var jag med Gia på butiken ””The Exchange” som finns både på Fulham road och Gloucester road, som är är en second hand butik enbart för märkeskläder. Gia sålde två fina klänningar till dem och jag tror att jag ska boka in ett möte för att sälja ett par saker jag med. Jag har bland annat en stor Tod’s väska som bara står och samlar damm här hemma, så totalt onödigt!

En vacker dag ska jag ha en riktigt fin walk in closet…

Nej, nu ska jag dricka upp mitt té och sätta fart!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Ja vem drömmer inte om en walk-in-closet! Jag skulle inte tacka nej till en. Jag gjorde en rejäl rensning i min garderob ett tag sedan, allt gick till soptunnan och till Myrorna. Men jag är sugen på att göra ytterligare en rensning. Varje höst får jag lust att helt byta stil. Kanske lite mer stramt á la Acne med grått, svart och jeans med stela hals- och armband. Nu är garderoben fylld med diverse, frågan är om jag vågar göra den hårda rensningen, eller om jag kommer att ångra mig.

    www.jesli.se 2011-11-19 20:50:18 http://www.jesli.se
    Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind