Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

På Starbucks

Photo_1

Det blev en riktigt flängig dag.


Men nu är alla castingar avklarade och jag sitter på Starbucks för att hämta andan och njuta av en chailatte innan jag ska på ett event i den svenska butiken Elva. Det är svenska handelskammaren som bjuder in på mingel, så jag tänkte titta förbi innan jag beger mig vidare till Harpers Bazaars shopping event i Westfield ikväll. Min egendesignade påse är med mig nästan varje dag just nu. Den är precis lagom stor att fylla med skor och grejer till castingar och alla älskar trycket ” I’m a blogger, be nice and I might link you”. Det var en fashioneditor som ville köpa den häromdagen, men jag behöver min, så jag ska skicka en till henne. Kul va?

Jag fick förresten med mig det här armbandet från H&M i dag. Det var mycket finare i verkligheten än på bild.
Jag som sa att jag inte skulle köpa något!

Photo_2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Prova en gingerbread latte nästa gång, så god!

    Anna J 2011-11-20 18:10:00
    Svara
  • Hej Tess!! Måste bara få säga att din blogg är den jag ser mest fram emot att läsa varje dag! Det riktigt pirrar i magen när man har tryckt in adressen uppe i fältet o väntar på o få se vad du har skrivit för roliga o intressanta inlägg från London sen sist :). Keep up the good work! Kram

    Ida K 2011-11-17 19:01:25
    Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Marie Serneholt
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind