Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Current Obsessions

SE ALLT

Hello i love you!

Jag skulle ju inte shoppa alls igår var det meningen.

Jag skulle ju bara visa Rebecca ett par av mina smultronställen och hon skulle få shoppa loss. Men så stog de där, ett par Louboutins, helt perfekta i mjukaste skinn och mycket bekvämare än pigallen. Då slog shoppingmonstret till och så hamnade de helt plötsligt i en påse i min hand. Jag invigde dem redan igår då jag inte hann åka hem och byta om mellan shoppingen och middagen, så jag slängde på mig dessa och kladdade på lite läppglans och var good to go.

Jag har en känsla av att dessa godingar kommer att vara mina partykompisar ett bra tag framöver.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Men gud va snygga! 😀 Riktigt kap måste jag siga. Är dom nya, eller fick du tag på dom second-hand? Ursnygga hur som helst. 🙂

    Men du Tess, jag undrar om du kunde ge lite tips på dina bästa shopping-smultronställen i London? Drar själv iväg til London den 12te december med en av mina kompisar för lite julmys och en hel massa shopping, så lite tips vore HELT fantastiskt! 😀 Alla dom stora och kända affärerna känner jag ju redan till (så som Topshop, Liberty’s, Selfridge’s, Primark, etc.), och då måste ju lite tips från en riktig Londonbo va det som fattas. 😉

    Maja 2011-11-16 18:18:05 http://wunderkind.notre.co
    Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Ida Warg
Home
Andrea Brodin
Man
Niklas Berglind
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Emma Danielsson