Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Biotherm facewash

Min favoritrengöring från Loreal Pure Zone har slutat tillverkas här i England, så jag var tvungen att testa en ny ansiktstvätt för ett par veckor sedan.

Då jag var på flygplatsen och inte hade så mycket tid, tog jag det första bästa som såg ok ut och det blev Biotherms ”Biosource Hydra-Mineral Cleanser Softening Mousse” Världens längsta namn, jag vet.

Men till min förvåning har den här tvätten varit riktigt bra! Moussen är väldigt mjuk och lämnar inte huden sträv som vissa andra rengöringar gör, men jag känner ändå att ansiktet blir rent från smink. Det tog ett litet tag innan jag vande mig vid att den kändes mer som en creme än en tvätt, men nu känns det hälsosammare att använda den här typen av mousse creme än alla dessa tvåliga vätskor. Dryg är den med, så jag tror att jag ska fortsätta köra på Biotherm Biosource tvätt nu.

Den kostar runt 200 kr och är lite bättre för oss med bland-torr hud än för oljig hud.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Nu har ju du hittat ett alternativ redan men om du vill spara lite pengar så har jag funnit en klar favorit efter att ha testat en hel del tvålar efter att Loreal slutats sälja.. Så, Garnier, Pure, Deep Clean Foam Wash. Den känns nästan precis som den hederliga Lorael-tvålen och än så länge ser min hud fin ut. Jag hittade den Superdrug för typ 3pund och flaskan han precis samma korallblå färg som orginalet.

  matilda 2011-11-17 15:37:40
  Svara
 • Jag har haft hela den serien och den gjorde ingenting för min hy måste jag säga. Ansiktstvätten tyckte jag tom torkade ut, men jag har jättettorr hy. Själv använder jag La Roche Posays Cleansing Milk – både återfuktande och tar bort smink.

  I 2011-11-16 13:40:35
  Svara
 • Hej! min favorit ocksa, hela den rosa serien ar for torr hy sa du borde aven prova Aquasource moisturiser, den ar fantastikt bra, och sa finns det aven ett nytt serum som heter Skin enegetic, som innehaller massa frukt och gront, bla broccoli, apple, citron…den ger huden en otrolig lyster! det ar sa roligt att lasa din blogg, for jag har som du bott i London lange, over 9 ar. Bor ocksa i vastra och manga stallen och omraden du skriver om hanger aven jag, sa d e bara en tids fraga innan vi springer in i varann! 🙂

  Ellen 2011-11-15 23:17:20
  Svara
 • Helt okej pris, faktiskt…

  Ilhan 2011-11-15 13:35:35 http://ilhan.nu/
  Svara
 • Jag kan rekommendera Special Cleansing Gel från dermalogica. Mkt dryg, härlig lödder o jag känner mig inte sträv efteråt. Bra priser på Dermalogica i England jämfört med här i Sverige!!

  Linda 2011-11-15 13:28:54
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind