Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Torsdag

Hur snabbt springer dagarna förbi egentligen?

Det är helt galet att det är den 10 november redan, ni glömmer väl inte bort att det är den 11-11-11 i morgon? 11.11 – 11/11-11! Jag har satt min telefon på alarm några minuter innan, men vad ska man göra då, se det och tänka ”Oh, coolt!”, önska sig något? Ja, man vill ju göra någonting speciellt just den minuten. Vad tycker ni?

Jag hade egentligen bara två castingar i dag, men så ringde agenturen med en till för någon timma sedan, men den slutar klockan 12, så jag kommer inte att hinna dit. Det är lite typiskt med London, att det tar så himla lång tid att ta sig överallt. Jaja, jag har två till castingar att gå på så jag får göra mitt bästa på dem i stället.

Nu sitter jag och tittar på ”Homes under the hammer” och dricker min morgonkopp grönt té. Inte bara för att det är nyttigt, utan även för att jag verkligen gillar smaken. Speciellt de gröna téer som är blandade med citron eller jasmine, gott!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Tess Montgomerys webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Elin Johansson
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind