Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Current Obsessions

SE ALLT

Ladurée

Jag fick mysa med både Gia och hennes man Jon på Ladurée idag. Väldigt trevligt, de är trots allt mitt favoritpar!

I dag slank en rose, en violet och en orange blossom macaron ner och till det drack jag deras underbara violté. Jag har dille på blomsmaker på choklad och té nämligen. Allt som smakar viol, ros eller jasmine är storfavoriter hos mig. Godast är ros macaronen och roschoklad, då är jag i himmelen!

Efter det gick vi runt i princip hela Harrods och spanade. Jag gick givetvis in på Bulgari och spanade på smycken och så testade jag ett par underbara skor från YSL. Men det blev inga köp i dag. Det känns så onödigt att shoppa nu när vi ska till Zimbabwe så snart, så jag väntar till rean efter jul istället.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Tess Montgomerys webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Vanja Wikström
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Man
  Niklas Berglind
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Makeup by Lina