Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Christmas Favs

SE ALLT

Nytt shampoo och balsam

Jag använder oftast Kerastases hårprodukter, men den här gången köpte jag Bed Head i stället och jag måste säga att jag är positivt överraskad.

Jag valde deras serie som skyddar mot UV strålar och värme. Eftersom de alltid använder tänger och rollers i mitt hår när jag jobbar så är det precis vad jag behöver. Sen luktar det helt fantastiskt gott, en kille stod och luktade på mitt hår på tåget i morse, jag skämtar inte. Det luktar som sommar i en tub!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Sag den och andra Bed Head produkter pa en marknad dar jag bor – helt genuina for £5 styck!

    Elin 2011-09-22 13:38:32
    Svara
  • Min frisör hade Bed Head förrut, men slutade med deras produkter för att de var väldigt "kemiska", hela golvet var fläckigt för när de tappat nånting så typ "frätte" det. Låter kanske lite drastiskt, men jag blev ganska avskräckt från deras produkter efter det!

    Emma 2011-09-22 10:02:57 http://mmjrl.blogg.se
    Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind