Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Sale Favs

SE ALLT

Finally!

Photo

Jag trodde att jag hade fixat allt när jag lämnade lägenheten. Jag hade varit på posten och sprungit en massa ärenden. Men tror ni inte att jag helt hade missat att man förutom reservationsnummret till biljetten även behöver kortet man bokat biljetten på. Det var Garth som bokade min biljett på sitt kort… Åå!

Och jag hade givetvis inget id med mig heller. Jag har inget körkort och jag brukar inte dra runt på passet i väskan. Sen var tåget fullt med, så jag kunde inte köpa en ny biljett heller. Alla sa att det var helt kört för mig och att jag får boka en biljett för imorgon istället. Ända till jag går fram till en kille vid disken som bara tittar på mig lite finurligt och säger ” just because you are pretty” och skriver ut min biljett på bara numret! Tacka gudarna för människor som vill hjälpa och som struntar i dumma regler. Det går ju att köpa en biljett utan id, så varför ska man ha ett för att hämta upp en biljett? Är biljettstöld vanligt? Nu sitter jag på tåget och ska smälla i mig lite Yo! Sushi. Mums!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Josefines Yoga
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind