Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Torsdag

Jag och Gia på Bailees bröllop i Kapstaden

Jag har sovit som en stock till nu.

Jag tror inte att jag har sovit så här gott på flera månader och det beror på att Garth är nere i Devon och jag hade sängen för mig själv. Ibland behöver jag bara få sträcka ut lite och bara sova utan att vakna när han går upp. Jag har en natt till för mig själv, så jag ska försöka få in ännu en dundernatt innan jag ger mig av ner till södra England och bröllopet.

Jag ska springa runt lite och leta efter lite grejer att ta ner till Devon. Vi behöver en gammal sko att knyta bland burkarna bakom bilen och lite andra roliga grejer. Sen ska jag försöka hitta en fascinator, dvs en huvudbonad eftersom det hör till att ha någonting på huvudet på bröllop här i England. Jag vågar inte gå all in med en hatt, så en fascinator vore topp.

Men jag skulle inte tacka nej till den här hatten från Philip Treacy. Han är ett geni!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Jag såg massa söta och urbilliga på nottinghill market (precis brevid ladbrooke grove stationen) häromveckan.annars har väl accessorize fina å billiga också

  kicki 2011-07-29 00:17:13
  Svara
 • åh va fin du var! 🙂

  anastasia 2011-07-28 14:59:55 http://lovebystacie.blogg.se
  Svara
 • Ja med dessa fina bilder så ligger jag i giftemåltankar med Tess The Best, opppsssss oj vågar man skriva så även om man inte menar det……..;O)

  Nils Petter Nilsson 2011-07-28 14:56:51 http://www.improveme.se/dikteravnpn
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind