Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Current Obsessions

SE ALLT

Finbesök

Jag har Josefina över på te.

Hon är här för att ge lite stöd och en hand att hålla när jag gömmer mig bakom skämskudden. Nej, men det ska bli kul att se det avsnittet av Britain and Ireland’s next top model som jag är med i. Klockan 21.00 på Sky Living! Så snart…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Next top Model borde det inte vara jag, jag menar konkurransen är ju helt värdelösa så jag är bättre än både männens och kvinnornas TOPmodelfinalplatser, jag är helt och hållet unik utan både kvinnligt och manligt smink……;O)

    Nils Petter Nilsson 2011-07-25 22:18:19 http://www.improveme.se/dikteravnpn
    Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Man
Niklas Berglind
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Emma Danielsson