Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Christmas Favs

SE ALLT

Finbesök

Jag har Josefina över på te.

Hon är här för att ge lite stöd och en hand att hålla när jag gömmer mig bakom skämskudden. Nej, men det ska bli kul att se det avsnittet av Britain and Ireland’s next top model som jag är med i. Klockan 21.00 på Sky Living! Så snart…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Next top Model borde det inte vara jag, jag menar konkurransen är ju helt värdelösa så jag är bättre än både männens och kvinnornas TOPmodelfinalplatser, jag är helt och hållet unik utan både kvinnligt och manligt smink……;O)

    Nils Petter Nilsson 2011-07-25 22:18:19 http://www.improveme.se/dikteravnpn
    Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Foodjunkie
Home
34 kvadrat
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind