Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Current Obsessions

SE ALLT

Finbesök

Jag har Josefina över på te.

Hon är här för att ge lite stöd och en hand att hålla när jag gömmer mig bakom skämskudden. Nej, men det ska bli kul att se det avsnittet av Britain and Ireland’s next top model som jag är med i. Klockan 21.00 på Sky Living! Så snart…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Next top Model borde det inte vara jag, jag menar konkurransen är ju helt värdelösa så jag är bättre än både männens och kvinnornas TOPmodelfinalplatser, jag är helt och hållet unik utan både kvinnligt och manligt smink……;O)

    Nils Petter Nilsson 2011-07-25 22:18:19 http://www.improveme.se/dikteravnpn
    Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Vanja Wikström
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger