Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Current Obsessions

SE ALLT

Titta Pappa, jag är vuxen nu!

Inte bara Neulash fick komma hem och bo hos mig, utan även en ny soptunna från Brabantia och en kaffepress från Bodum.

Jag dricker inte så jättemycket kaffe, mest innan jag går till gymmet faktiskt. Men jag är så galet trött på att ha snabbkaffe på burk. Det smakar verkligen inte gott och känns lite sådär att bjuda på, så det fick bli en vanlig hederlig kaffepress.

Sen har killarna lite problem med att träffa den gamla soptunnan, så jag har en känsla av att det kommer att bli lite svårare att missa och spilla med den här. Så är den snygg med, om en soptunna nu kan vara snygg.

Alltså nu är jag riktigt vuxen och mogen. Jisses! En soptunna och en kaffepress, om jag hade sett mig själv nu för 5 år sedan. Jag hade lätt i stället lagt pengarna på ett par klänningar eller ett par extremt höga klackar på den tiden.

Hej jag heter Tess och jag är en tant!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Eftersom jag ska börja plugga till hösten och flytta så ska jag också lägga pengar på "sånt här". Dock hoppas jag att det mesta går till inredning! Haha.

    Nikolina 2011-07-25 11:40:36 http://nikolina.forme.se
    Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Man
Niklas Berglind
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Emma Danielsson