Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Sale Favs

SE ALLT

Hummerkväll på Ekerö

Eftersom både jag och Garth och vänner till familjen kom på middag ikväll så körde pappa på en storfavorit – Hummer.

Det är som att vara 13 år för mig igen när jag sitter här ute vid bordet och tittar på solnedgången, ingenting har förändrats. Jag glömmer nästan bort att det är massor med tid som har gått och att jag inte ska ta bussen till skolan imorgon. Det är en underlig känsla.

Skönast är det att jag får spendera lite tid med familjen och bara var jag ett tag. Annars har man så många andra hattar att ha på sig. ModellTess, flickvänsTess, kompisTess, PartyTess.. nu är jag bara BarnTess och SysterTess. Även om flickvänsTess hänger med på ett hörn. Jag tror att jag skrattar mest som barn och syster. När skrattar ni mest?

Jag och Marinisen, fråga mig inte varför jag ser så butter ut…

Marina och Garth.

”Någon som vill ha mer vin?” Pappa ser till att alla är mätta och småtipsy.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Söt familj du har 🙂

    nicole 2011-07-14 16:11:02
    Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind