Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Fisketur

Jag blev så himla glad när pappa köpte båt för ett par år sedan, det är så härligt att åka en sväng på sommaren.

Det är få saker som jag älskar så mycket som att vara på sjön och fiska. I dag gjorde vi precis det, i flera timmar. Vi körde ut i mälaren och la oss i en liten vik och hade med oss både kastspön och ett litet metspö. Jag älskar att meta, så jag ville börja med det och känna lugnet innan jag kastade lite.

Pappa hade tagit med lite lunch som vi lagade på båten. Den har nämligen 4 kojplatser och man kan bo på vattnet i en vecka, så det funkar finfint att laga mat i det lilla köket. Det var så skönt att bara sitta där och skvalpa medan vi åt. Sen kastade vi och metade i flera timmar, solen låg på och till slut stod jag och kastade i bikini. Jag har fått ett par fräknar till på nosen.

Pappa råkade få bottennapp på sin krok och då hoppade Garth i och tog loss kroken. Jag som är en nedrans badkruka stod och tittade på. Första Sverigedoppet!

Jag fick ett enda litet hugg och det var allt. Pappa däremot fick en asp, vilket visst är lite smått ovanligt. Vi hade ingen aning om var det var förrän vi kom hem och googlade fisken. Men det roligaste var nog att Garth fick en fin gädda nästan direkt. Han som aldrig har sett en gädda förut, det gjorde mig lite extra glad. Just nu står de nere i trädgården och rensar fisken som ska vara lunch imorgon.

Garth går runt och säger att han är the hunter och jag är the gatherer… ha! Jag har nog fångat mer fiskar än honom i min livstid, han kan få vara en samlare! (..är det bara jag som tänker på en ekorre förresten?)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Tess Montgomerys webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Petra Tungården
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind