Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

En bild från ett jobb

Photo

Health and fitness magazine tror jag att den kommer från. Min vän Lara skickade precis över bilden.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej!
  Efter att jag såg en reklam om en otrohets webbsida (Viktoria milan, tror jag den hete) började jag fundera på modellerna. Jag är själv väldigt emot sådana sidor och skulle aldrig ställa upp som model för en sådan sida som jag inte själv står för. Sen började tankarna dra in på andra kampanjer och hur modellerna tycker om att göra reklam för de. Så min fråga till dig är; Ställer du upp på i stort sett allt eller ställer du inte upp på sånt du inte står för?
  Hoppas du förstod min fråga rätt! 🙂
  Kram Frida

  Frida 2011-07-13 14:29:36
  Svara
  • Svar på Fridas kommentar.

   Hej Frida!

   Det är faktiskt en väldigt bra fråga. Jo, när man börjar hos en agentur så tycker iaf jag att det är viktigt att berätta vad man vill göra och vad man är mindre intresserad av att göra. Jag vill tex inte göra något som har något att göra med sex, vara helnaken, tala för något politiskt eller religiöst budskap etc.
   Det är upp till varje modell att välja var gränsen går. Det finns även vissa tidningar som jag tycker är lite sådär, så jag gör inte dem heller även om andra tjejer tycker att de är ok.
   kram
   Tess

   Tess M 2011-07-14 17:35:16
   Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt