Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Sale Favs

SE ALLT

Vita coco

En av mina favoriter i LA har varit kokosnötsvattnet Vita coco och nu såg jag att det säljs även här i London. Lycka!

Det är inte bara gott utan innehåller en massa nyttigheter så som elektrolyter och potassium och är till på köper 100% naturlig. Så det är en jättebra törstsläckare efter gymmet eller när du känner dig lite allmänt uttorkad. Litet tips!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Den har sålts i London i flera år. Minns att jag vi hade den på PlanetOrganic när jag jobbade där för fyra år sen. Härligt läskande! Perfekt att dricka en het dag. Gillar att den inte är för söt!

  Anja 2011-07-05 10:33:35
  Svara
 • Hej, snygging! Potassium = kalium, bara en parentes. ÄLSKAR Vita Coco!

  C, 2011-07-04 23:03:59
  Svara
 • Hej Tess 🙂 Jag antar att du är ganska noga med att du äter hyfsat nyttigt och rätt tack vare ditt jobb. För några månader sedan bestämde jag mig för att komma igång med träningen och börja äta hälsosam mat och jag är jätteglad för det för jag sover mycket bättre, är piggare osv. Så jag undrar om du har tips på hälsosam och god mat som du gillar? 🙂

  Natalie 2011-07-04 12:28:53
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind