Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Current Obsessions

SE ALLT

Borta bra, men..

Gud vilken tur att jag lyckades komma hem igen med tåget.
Självklart var det snöstorm i morse när jag vaknade och jag blev direkt orolig över att behöva stanna i Bath längre än nödvändigt. Jättefint ställe, men jag har en massa saker att göra hemma så jag är överlycklig att jag lyckades ta mig hem.

Det roliga i mindre städer är att människor är så frågvisa. Hotellägaren kom ner och satte sig med mig och åt frukost och förhörde mig om hur det är att vara modell. Min klient hade självklart nämnt det när hon bokade rummet. Han hade 100 frågor och det var faktiskt ganska trevligt att ha sällis till frukosten. Sen är det taxichauffören som garvar och säger att alla bilarna slåss om körningarna från Simon Powells studio för att få köra modellerna.
Det folk inte verkar fatta är att vi blir ganska fövånade av hela grejen. Jag har jobbat som modell i 20 år, det är så vanligt för mig att jag glömmer att det är ovanligt för andra, så jag blir alltid lite ställd när främmande människor ställer en massa frågor.

Här kan ni se lite bilder från min Avonplåtning i höstas, jag har dem inte själv med ett par ligger på fotografen Oliver Pearces hemsida. Jag tror att det är runt bild 18 i första portfolion.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind