Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Current Obsessions

SE ALLT

*SUCK*

Jag är så himla dålig på att vara sjuk. Jag gillar inte att ligga still och inte göra nåt.

Jag får panik, men när jag är så jättesjuk som jag har varit de senaste dagarna så är jag för svag för att bli rastlös. Men då kommer den välmenande pojkvännen med ipren och vips så blir jag bättre och rastlösheten kommer tillbaka. Hur ska jag tvinga mig själv att ligga ner när jag känner mig så mycket bättre? Speciellt eftersom jag vet att jag kommer att ligga på soffan och dö om ett par timmar igen. Då vill man ju liksom ta tillvara på "frisktiden". Fast det är ju fel förstås, för jag bara lurar min kropp att jag mår bättre, därför är det bättre för mig att inte ta ipren alls.
Om jag inte mår lite bättre sanrt kommer jag att bli tvungen att åka till doktorn. Jag som hatar att äta penicillin!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Tess Montgomerys webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Home
  Andrea Brodin
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Vanja Wikström
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind
  Mode
  Fanny Ekstrand